Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan és honnan tanuljak meg...

Hogyan és honnan tanuljak meg egyedül sütni főzni ha kb a szüleim sem tudnak?

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 16:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

11

Az ötödik hozzászólásban ajánlott másik személy szintén szakács.Nekem az a csatorna is segített.

"Hargitai György - Az én alapszakácskönyvem"címmel fut a youtubon.

2023. aug. 21. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
12 egyébként az hogy szakács nem a legbiztosabb támpont, nem is azért emeltem ki hogy akkor biztos tökéletesen csinál mindent, egyszer jártam egy munkaügyis tanfolyamra, és mellettünk egy másikat is tartottak párhuzamosan szakácsokat képeztek, asszem az övék 6 hónapos képzés volt és úgy végigtolták az egészet hogy még csak gyakorlati helyre sem mentek élesben főzni! meg persze tett is rá nagyjából mindenki magasról, ne mazért volt ott a társaság nagy része mert érdekelte volna...aztán kaptak róla egy papírt hogy hivatalosan azok. ezt megcsinálták itthon 6 évvel ezelőtt
2023. aug. 21. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:

13

Persze.De ez a tag évtizedek óta a szakmában van.Tanít is valamelyik szakiskolában.Könyvei is jelentek meg.Csak nem beszél hülyeségeket...Na meg amit a főzésben kezdőként megpróbáltam elkészíteni kb. úgy ahogy bemutatta; az egészen ehető lett.

2023. aug. 21. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Szazsu, Mészi, Rezsókonyha.

Rezsókonyha hosszú ideig szünetelt, de most örömmel láttam, hogy visszajött.

Eredetileg Szazsu ajánlotta évekkel ezelőtt.

2023. aug. 22. 02:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Szazsu is szakács volt, egy pár videójában beszél is róla.

2023. aug. 22. 02:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is most tanulom az internetről. Fentebb már megírtak jó weboldalakat és YouTube csatornákat, azokat én is ajánlom.

Annyi, hogy én úgy csináltam, hogy először direkt a legkönnyebb kajákat kerestem és próbáltam megcsinálni.

Olyanokat, amiket valóban egyszerű elkészíteni és nem kell hozzá sok hozzávaló. Némelyiket már egész jól tudom, és kicsit az önbizalmam is nőtt már.

2023. nov. 27. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha még mindig fontos, akkor ételkészítési alapismeretek könyvek. A szakácsok is abból tanulnak.
márc. 16. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!