Mikrohullámú sütőben lehet tükörtojást készíteni? Hogyan?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 08:19
11/19 anonim válasza:
Azt nem tudom minek játszani a mikróval meg különféle tálakkal stb... Mikor a tűzhelyen megvan kb. 5 perc alatt az egész és csak 1 db. serpenyő kell hozzá meg egy kis olaj meg a tojás
nem 24 féle tál meg játék a tojással...
Komolyan ennyi eszük van egyes példányoknak ? Nyugodtan lehet mínuszozni
12/19 anonim válasza:
#11 Mikróban nem lesz olyan olajos és egyenletesen átsül. Nem marad nyers a teteje annak sem, aki nem tudja, hogy kell tűzhelyen szép tükörtojást sütni. Az meg már nem tökmindegy, hogy egy műanyag edényt vagy egy serpenyőt használ el az ember? Dehogynem.
13/19 anonim válasza:
#11, #15 Az komoly, hogy egy ilyen ártatlan kérdés alatt így el tud durranni az agyad. Vizsgáltasd ki magad, mert nem normális ez a tombolás, amit itt művelsz. Majd írd meg a diagnózist, mert kíváncsi vagyok, hogy mi okozza ezt az indokolatlan ámokfutást nálad.
15/19 anonim válasza:
14. Akkor te, meg a többiek ne főzzenek mikróban. De attól még tény marad, hogy LEHET!
16/19 anonim válasza:
Kedves 11-es: Gondolom, el sem tudod képzelni azt, hogy pl. nekem az albérletben a mikrón kívül más főzési lehetőség nincs. Sem tűzhely, sem mosogató. Szerencsés vagy...
Tükörtojást még nem próbáltam, de rántottát szoktam készíteni a mikróban.
17/19 A kérdező kommentje:
16-os: A rántottát hogy szoktad készíteni? Kösz!
2023. aug. 13. 09:03
18/19 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen: Egy nem túl mély tányérban felverem a tojást, beteszem a mikróba (azt ne kérdezd hány watton, mert a mikróm kicsit hibás), és kb. 1-2 percig "sütöm" úgy, hogy gyakran megállítom és átkeverem. Ez fontos, mert a széle nagyon gyorsan megszilárdul, miközben a közepe még folyós marad. Ezért nem szerencsés mélytányérban készíteni, bár amikor én először láttam ilyen receptet, ott bögrében "sütötték", szóval ezek szerint lehet úgy is.
19/19 anonim válasza:
Egyébként amit linkeltek, ehhez való műanyag edényt, annak a teteje nagyon jól funkcionál más ételek esetében is, amiket érdemes leborítani valamivel, hogy ne köpködjék össze a mikrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!