Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikrohullámú sütőben lehet...

Mikrohullámú sütőben lehet tükörtojást készíteni? Hogyan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 11. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

Azt nem tudom minek játszani a mikróval meg különféle tálakkal stb... Mikor a tűzhelyen megvan kb. 5 perc alatt az egész és csak 1 db. serpenyő kell hozzá meg egy kis olaj meg a tojás

nem 24 féle tál meg játék a tojással...

Komolyan ennyi eszük van egyes példányoknak ? Nyugodtan lehet mínuszozni

2023. aug. 11. 11:43
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
#11 Mikróban nem lesz olyan olajos és egyenletesen átsül. Nem marad nyers a teteje annak sem, aki nem tudja, hogy kell tűzhelyen szép tükörtojást sütni. Az meg már nem tökmindegy, hogy egy műanyag edényt vagy egy serpenyőt használ el az ember? Dehogynem.
2023. aug. 11. 12:20
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
#11, #15 Az komoly, hogy egy ilyen ártatlan kérdés alatt így el tud durranni az agyad. Vizsgáltasd ki magad, mert nem normális ez a tombolás, amit itt művelsz. Majd írd meg a diagnózist, mert kíváncsi vagyok, hogy mi okozza ezt az indokolatlan ámokfutást nálad.
2023. aug. 11. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
Mikróban nem lehet sajnos.
2023. aug. 11. 13:40
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
14. Akkor te, meg a többiek ne főzzenek mikróban. De attól még tény marad, hogy LEHET!
2023. aug. 11. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 11-es: Gondolom, el sem tudod képzelni azt, hogy pl. nekem az albérletben a mikrón kívül más főzési lehetőség nincs. Sem tűzhely, sem mosogató. Szerencsés vagy...

Tükörtojást még nem próbáltam, de rántottát szoktam készíteni a mikróban.

2023. aug. 11. 14:17
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os: A rántottát hogy szoktad készíteni? Kösz!
2023. aug. 13. 09:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerűen: Egy nem túl mély tányérban felverem a tojást, beteszem a mikróba (azt ne kérdezd hány watton, mert a mikróm kicsit hibás), és kb. 1-2 percig "sütöm" úgy, hogy gyakran megállítom és átkeverem. Ez fontos, mert a széle nagyon gyorsan megszilárdul, miközben a közepe még folyós marad. Ezért nem szerencsés mélytányérban készíteni, bár amikor én először láttam ilyen receptet, ott bögrében "sütötték", szóval ezek szerint lehet úgy is.
2023. aug. 13. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként amit linkeltek, ehhez való műanyag edényt, annak a teteje nagyon jól funkcionál más ételek esetében is, amiket érdemes leborítani valamivel, hogy ne köpködjék össze a mikrót.
2023. aug. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!