Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinek melyik a kedvenc sushija...

Kinek melyik a kedvenc sushija? Mit tartalmaz?

Figyelt kérdés
Szeretnék sushit készíteni, annyira nem vagyok jártas benne. Érdekelne kinek melyik a kedvence.
2023. aug. 9. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A sima makik, avokádós, uborkás, de jöhet a ropogós rákos, lazacos, tonhalas is.
2023. aug. 9. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A sashimin mondjuk nincs sokmindent készíteni, de ha ez van, nyilván ez a kedvenc. Friss, minőségi hal gyönyörűen felvágva verhetetlen.

Imádom azt a típust aminél a rizs körbe van tekerve algalappal, és felül meg van töltve kaviárral.

Az onlettes makit

2023. aug. 9. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik jöhet 😍
2023. aug. 9. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

a legolcsóbb az a majonézes tonhal, reszelt répa és uborka hasáb kombinánció

a kifordított verzió, amikor a nori lap egyik oldalára rátapasztod a rizst, aztán megfordítod, erre rá siracha majonéz, lazac, és avokádó. ha feltekerted, a külső részt beleforgatod szezámmagba vagy kaviárba (lehet hamis kaviár is)

panko bundás királyrák, avokádó, kewpie majonéz (de normál is jó)

tamagoyaki, azaz mirines cukros szójaszósos omlett. igen, ez édeskés, de nagyon megy a sós halakhoz. ezt rá a rizspárnára, és a noriból csinálsz rá "övet"

ikura sushi. ez az, amikor a rizs köré algalapból "kerítést" formázol, és a tetejére megy a kaviár

kalifornia tekercs is klasszikus, surimi (azaz mű rákhús, lehet kapni fagyasztva de frissen is), uborka, avokádó. ezeket a kifordított technikával feltekered, és kívülre kaviár szezámmag mix

2023. aug. 9. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Rákos maki, uvorkás maki

Rákos nigri, onlettes nigri

2023. aug. 9. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb, olyan vagyok mint Gombóc Artúr. A kicsi,a nagy,a közepes,a tonhalas,a lazacos,az uborkás...

Magamnak szoktam készíteni,mert 1,kis városban lakom,nincs ilyen étterem. 2,jóval olcsóbb.

Azt tegyél bele amit te szeretsz.

Jó étvágyat!

Ui:az ablakom nyitva!!!!

2023. aug. 10. 06:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Pont ezért szeretnék én is készíteni mert kis városban élek, kevés is a választék, drága is. Esetleg valamilyen alkoholos italt tudtok mellé ajánlani? Mivel meglepinek készül a dolog :)) pezsgőre vagy valami borra gondoltam. Szerintetek?
2023. aug. 11. 08:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ami megy hozzá, az egy forró zöld tea, a legtöbb sushis hely legalábbis azt ad mellé. Emellé vannak japán sörök, pl Asahi, vagy szaké, esetleg pl a Roku gin?

A bor vagy pezsgő más kultúra, picit olyan mintha szakét innál a spaghetti carbonara mellé, vagy egy bográcsos halászléhoz boba teát inni. Nem tilos, csak fura.

2023. aug. 12. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szeretem még pl a tofu bőrben lévőt is, nem tudom pontosan mi a neve. illetve a shiitakesat is
2023. aug. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!