Nektek melyik a kedvenc (fornettis, princesses, kisbolti, csocsi pékségi, stb. ) péksütitek én milyen gyakran esztek péksütit? Leírhatjátk szimplán a péksüti nevét vagy azt, hogy mit tartalmaz. - mosolygós arc
Fornettisből szinte mind :D
Imádom a pizzásat, csirkéset, baconoset, májasat, tökmagost, virslis rudat.
Általában akkor veszek ilyesmit, ha utazok, pl vonaton hosszabb útra, vagy suliba, esetleg csak megéhezek és megkívánom.
Most én se eszem, csak norbisat, fogyó van.
Amikor épp nincs, akkor általában azt szoktam szeretni ami vajas tésztájú (pacsni, vajas kifli (vajjal :) ), croissant, kalács), vagy masszívan meggyes/ribizlis (rétes, fánk) + puha pogácsa (krumplis, túrós), vagy édeskés-sós kombináció pl füstölt sajtos croissant. Ne legyen felfújt és legyen benne zsiradék. Itthon ezt a hamis kelt tésztát szoktam csinálni [link] mindennek, kakaós/fahéjas/sajtos csigának, szilvás lepénynek, pizzának.
Én a mini csokis croissant-okat vagy mifenéket imádtam, mikor még ettem ilyeneket, fornettiben vagy a princesseben.
Sajnos semmi olyat nem árulnak, amit megehetek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!