Nektek melyik a kedvenc samponotok? Miért? Mire jó? Ára? Lelőhely? Szilikon mentes? Tartalmaz sodium laureth sulfate-t?
Glisskur sampon/balzsam!
Puha és selymes lesz a hajam és érzem utána pár napig az illatát!
Leárazáskor szoktam megvenni: 600 -800 között van!
Mindenhol lehet kapni : drogériák, tesco, spar!
Sok helyen láttam már!
Alverde [link] Ezt nagyon szeretem.
DM-ből van.
Házi készítésű samponszappan. Nincs benne semmi SLS/SLES/ALS vagy hasonlók. Abszolút szulfátmentes és persze szilikonok sincsenek benne. Internetről rendelem egy kézműves oldalról. Azt hiszem 800 ft körüli volt az ára, de nekem tovább kitart, mint a korábbi normál samponjaim.
Azért a kedvencem, mert a nagyon zsíros hajamra ő az egyetlen, ami tényleg bevált. No vele sem tökéletes a helyzet, de 3. napon még simán elhordom a hajam, ami azelőtt elképzelhetetlen volt. Imádom, hogy nincs benne szilikon, ez volt az első, amit próbáltam kiiktatni a hajápolási szokásaimból, mert rájöttem, hogy az is nagyon zsírosítja. Hogy szulfátmentes annak azért örülök, mert legalább ennyivel kevesebb méreganyag jut a szervezetembe. De megmondom őszintén, szerintem ez az SLS-es téma kicsit túl van reagálva. Lett eddig bárkinek bármi baja konkrétan az SLS-től?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!