Hol és milyen edényeket vásároljak,ami indukciós főzőlaphoz is jó lesz?
Figyelt kérdés
Szeretnénk új edényeket vásárolni,de valami strapabírót és minőségit,ne legyen teflon bevonatos.
Ha mosogatógépbe mosható az előny. Milyen márkát, vagy fajtát ajánlanátok?
2023. aug. 9. 10:00
1/5 anonim válasza:
Nekem Villeroy & Boch Vivo készletem van, szerintem minimum 5 éves már, ha nem több. Nem teflon, hőtárolós az alja, és mosogatógépben is mosható. Nem tudom kapható e Magyarországon, én nem ott élek.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom kapható,megnézegetjük őket.
Várom a további hozzászólásokat🙂
2023. aug. 9. 10:42
3/5 anonim válasza:
Vannak rozsdamentes acél edények, jelölve az indukcios használhatoságot. Ha olyant akarsz választani amin nincs ilyen jelölés, akkor vigyél magaddal egy mágnest. Ha a mágnes vonza akkor használhato.
4/5 anonim válasza:
Csak olyat vegyél, amin kifejezetten jelölve van, hogy jó indukcióshoz is.
Nekem Fissler edényeim vannak, jó minőségű tartós cuccok, ajánlom.
5/5 anonim válasza:
Én visszatértem a klasszikus Bonyhádi zománcozott lábasokhoz, meg vettem egy szintén klasszikus öntöttvas lábast és serpenyőt. Mind jó az imádott indukciós főzőlapomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!