Milyen tepsit vásároljak?
Olyat szeretnék amiben finom huseteleket, rakott dolgokat lehet keszíteni?
Az üveget mennyire szeretitek használni?
Szeretem az üveg és a kerámia sütőtálakat is, de ezeket csak olyan ételek készítéséhez használom, amit nem kell előmelegített sütőben sütni. Sajnos jártam már úgy, hogy a hirtelen hőkülönbség miatt elrepedt. Rakott ételek elkészítéséhez mindkét féle kiváló.
A hagyományos zománcozott tepsi is nagyon praktikus,mert ebben mindent meglehet sütni, én a húsokhoz is egy fedeles zománcozott kacsasütőt használok,mert nem kell locsolgatni a benne sülő húst, mégis belül omlós, kívül ropogós piros lesz.
Köszönöm a részletes választ:)
Konkrét márka is érdekel ha van:)
Szia!
A hagyományos rakott dolgokhoz (krumplival sült hús, rakott krumpli, rakott kel) nekem nagyon bevált a bonyhádi zománcos tepsi:
Sokféle méretben van, füle is van, könnyű ki-be tenni a sütőből/be, és könnyű elmosni. Emellett én nagyon szeretem a zománcos holmikat, szépnek, emberközelinek és tartósnak tartom őket (nagymamám 60-70 éves zománcos lábasait még mindig használom). Nem kell attól sem félni, hogy megkarcolod. Szerintem érdemes beszerezni egy ilyet a tepsi-park részeként :)
A zománcozott tepsi az én konyhámban ilyen.
sok méretben kapható, pénztárcabarát, mindent sütök benne, süteményt, zöldséget, húst.
Ezenkívül vannak Pyrex üveg, kerámia és öntöttvas sütőtálaim, ebből van egy nagy üveg kacsasütőm, amiben a kenyeret is sütöm.
És a kedvencem egy ilyen
Kacsasütő, ebben szoktam egyben sült húsokat, pecsenyét, egész töltött csirkét, csülköt sütni, de töltött káposzta, is készül benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!