Cukicsillag2017 kérdése:
Hol lehet tepsit venni?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs a régi tűzhelyhez tepsink, de viszont nagy szükségem lenne rá. Amíg nem tudunk új tűzhelyet venni, kellene valahol szereznem tepsit. Hol tudnék hozzá venni? Néztem már eurós boltokban, 100-forintosban de nem jártam sikerrel...2017. júl. 11. 10:30
3/8 anonim válasza:
Szerintem is a piac, ahol a legnagyobb választék van zománcozottból méretekben is.
A multik háztartási osztályán is van, de ott inkább drágább, bevonatosak.
Talán vannak még valahol régimódi Vasedény boltok is.
5/8 anonim válasza:
Ha a "piacon" jó válasz, akkor a "boltban" miért nem? Mindkettő ugyanolyan általános kifejezés.
7/8 anonim válasza:
Azért, drága 5-ös mert a piac=piac a bolt pedig =élelmiszerbolt, drogéria, dohánybolt, játékbolt, pékség, 100-as bolt, fehérneműbolt, biobolt. Kérdés?
8/8 anonim válasza:
Kb minden boltban lehet tepsit venni, az élelmiszer boltoktól kezdve az euróson át, a pepco/kik/muller féle boltokig
Meg persze az edényboltokban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!