Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Másodrendű frissességű vaddisz...

Másodrendű frissességű vaddisznótól lehet bajom?

Figyelt kérdés
Fagyasztott vad apróhúst szoktam venni, és volt már máskor is, hogy csak két nap múlva sütöttem meg (nincs hűtőm egy ideje, kint van éjjel ablakban, nappal árnyékban), sajnos elég halogatós vagyok, de eddig nem volt gond, viszont most felpüffedt a csomag, és volt egy kis szaga is, de ha hosszan sül, biztonságosan meg lehet enni? Máskor őz vagy szarvas volt, annak más a szaga, ha véletlenül van neki. Persze, tudom, nem kellene halogatni semmit.

2023. aug. 7. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha csoro vagy, miert eri meg jobban egy korhazas, infuzios etelmergezes, mint ertelmesen enni. Huto nelkul akar.
2023. aug. 7. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
pfejj
2023. aug. 7. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Nem lány vagy hanem ütödött.

Ja én nő vagyok és van hütöm.

2023. aug. 7. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező!

Az irodalmi érdeklődés nincs mindig összhangban az étkezési /higiéniai/ igényekkel.

/#6 voltam/ 😛

2023. aug. 7. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nincs 40 fok. Részletre lehet venni amúgy hütőt.
2023. aug. 10. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!