Lábos készletet tervezek venni. Az alábbi készlet milyen minőségű lehet? Megéri? Vagy bármi javaslatot, linket elfogadok.
Sajnos most nézem, emagon nagyon rosszat írtak róla:
,,Iszonyatosan rossz minőségű, nem ajánlom senkinek. Nagyon könnyű fémből készült, akár kézzel is hajlítható"
Szóval nagyon köszönöm, ha érkezik egyéb ajánlás!
A Fissler nagyon rendben lévő német márka.
Nekem ilyen van, és nagyon-nagyon jó:
Egy lábos egy 10es nem egy keszlet.
Én majdnem mindent vasedényben szereztem.
Hiába veszed az olcsót ha nindig leég, takarítani se lehet, el is szinezodik stb
Jobban járnál szerintem, ha darabonkent vásárolnal minőségi edényeket, amikre valóban szükséged van, nem pedig egy készletet, amiből nem is biztos, hogy mindre szükséged van. A képen van pl egy teaskancso, az lenyeges? Pl én nem használok, van elektromos vizforralom. Hátul van egy nagy lábos- az mire kell? Egy fazekkal, tehát egy magas edennyel előrébb lenne az ember, az tökéletes mondjuk levesnek, vagy spagettit főzni. A nyeles kis edény is kihasználatlan lenne nálunk, lévén én pl azt csak és kizárólag tej melegitesere használtam valaha, ahelyett van tejhabosito a kavegepemen, meg van mikró, ha csak melegíteni kell.
Menj be egy üzletbe, nézegesd meg az edényeket. A vastag aljú pl jól tartja a hőt, azzal gazdaságosabb főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!