Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy sütitek / készíted el a...

Hogy sütitek / készíted el a harcsát? Folyami leső harcsa. Lenne meg oldás rá, hogy ne kelljen nyúzni? Bőrének van ilyen fura mellék íze?

Figyelt kérdés

-Törpe harcsát fogtam eddig meg mosva ,bele, feje ki dobva ,sózva,paprikás liszt és sütve ropogosra .

-Sajnos a folyami leső harcsámnál ez nem müködik.

Kötelező meg nyúzni???

Mert a többi halról is csak a pikkelyt szedem le ,ennek ugye csak bőre van.

Bőrének van ilyen fura mellék íze?

Esetleg mibe pácoljam sütés elött?



#sütés #harcsa #Meg tisztítás
2023. júl. 22. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a nyálkás réteget szeded le róla vagy nyúzod. Az utóbbi az egyszerűbb.
2023. júl. 22. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Besózod a bőrét és lejön a nyálka kicsit megsúrolva.

Mellékíze nincs a bőrének de ha nagyobb a harcsa akkor elég vastag a bőre.Pácolni egyébként nem kell sütés-főzés előtt sod még kb 10 perccel.

2023. júl. 22. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Amúgy kisebb harcsák 65-70cm

2023. júl. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!