Hogy sütitek / készíted el a harcsát? Folyami leső harcsa. Lenne meg oldás rá, hogy ne kelljen nyúzni? Bőrének van ilyen fura mellék íze?
Figyelt kérdés
-Törpe harcsát fogtam eddig meg mosva ,bele, feje ki dobva ,sózva,paprikás liszt és sütve ropogosra .
-Sajnos a folyami leső harcsámnál ez nem müködik.
Kötelező meg nyúzni???
Mert a többi halról is csak a pikkelyt szedem le ,ennek ugye csak bőre van.
Bőrének van ilyen fura mellék íze?
Esetleg mibe pácoljam sütés elött?
2023. júl. 22. 11:01
1/3 anonim válasza:
Vagy a nyálkás réteget szeded le róla vagy nyúzod. Az utóbbi az egyszerűbb.
2/3 anonim válasza:
Besózod a bőrét és lejön a nyálka kicsit megsúrolva.
Mellékíze nincs a bőrének de ha nagyobb a harcsa akkor elég vastag a bőre.Pácolni egyébként nem kell sütés-főzés előtt sod még kb 10 perccel.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Amúgy kisebb harcsák 65-70cm
2023. júl. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!