Milyen állagot kapok, ha a zabot főzés után sütőben sütöm meg? Csinált ilyet valaki már?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyat láttam már, hogy sütőben csinálnak zabkását az emberek, de az mind főzés nélkül volt.
Mi történhet, ha előtte megfőzöm a zabot és utána teszem sütőbe? Hasonló eredmény lesz?
2023. júl. 21. 14:22
1/2 anonim válasza:
Inkább csak áztasd be és utána süsd.
2/2 anonim válasza:
Én már csináltam tejberizst sütőben, sokáig kell alacsony hőfokon és karamellizálódik a teteje, nem lett olyan mint a török, de nem is olyan, mint a rizskoch, közelebb van a főtthöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!