Mit egyek, h hizzak? Olyan receptekre lenne szügségem amitöl biztos meghizok, légyszi ne irjátok, h mc. Donals-ba mennyek enni, ha em valami ötletet várok, h pl mit egyek mindennap amitöl biztos lesz pár plusz kilom.
elmondom hogyan híztam két hét alatt 12 kg-t
első módszer: reggeli fél-egy liter tej instant kakaóporral (ízlés szerint) ebéd: tartalmas leves, benne tészta, sült/rántott húsféleség, köret savanyúsággal hogy jobban csússzon v más zsírral (nem olajjal) sütött étek; ebéd után jégkrém v sütemény (két ischler v ennek megfelelő) később 3 km kerékpározás, déli ebéddel számolva még öt előtt második ebéd, az előző kevesebb levessel, utána kakaós tej; vacsora: vmi olyan amiben hús és zöldségek vannak,sok; a késő esti lefekvésig még legalább két liter kakaós tej;
második módszer: két vékony szelet vajas kenyér egy kis szalámifélével délig, estig némi csoki és sütemény, vacsorára húsféle köret,saláta (ez a csökkenő mennyiségi sorrend), vacsora után két 250 gr-os főleg csokiból álló édesség legalább 2L kólával lekísérve (nehogy cukormentes kóla legyen)
mindkét szisztémával sikerült két hét alatt 12 kg-ot felszednem az induló 70-re
Csináld a linken írtak ellenkezőjét:
Helló én fiú vok de azért hátha tudnék segíteni én is ez a "gebe" kategória lennék ha nem tömném magam meg nem sportolnék :D
Én úgy szoktam h mindenhez veszett sok kenyeret enni, meg mindent két centi majonézzel :D A krumpli is jó hizlaló (chips vagy bárhogy máshogy), meg az ilyen olajos magvak pl. mogyoró pisztácia. Ja meg lefekvés előtt mindig lakj jól az állítólag sokat számít. És mindig annyit egyél, amennyit bírsz, akár napi 5x. Meg nekem emellé becsúszik még néha egy kis mekis kaja is :P Innivalónak cukros sz@rok meg tej. Meg hozzá jó sok süti meg csoki mondjuk én azokat utálom mert már hányingerem van tőle annyit ettem :S
Meg amúgy én sokat sportolok is és sztem az sokat számít mert étvágyat csinál, jobban fogsz bírni enni.
Én is csak így tom normális szinten tartani magam ha folyamatosan zabálok :/
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!