Ötleteket gyűjtök,mit főzzek a barátomnak hétvégére. Ötletek egyerű ételekhez?☺️
Chillisbab.
Kell két fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, kevés zsír (legjobb szalonnát olvasztani hozzá), két babkonzerv, egy kukoricakonzerv, fél kiló szárazabb darálthús, egy kis sűrített paradicsom, só-bors-paprika-chillipaprika.
Nem nagy meló, a hagymát sem kell apróra vágni, és ha eddig még nem jutott el a kapcsolatotok erre a pontra, akkor a "fingpróba" is meglehet...
Mit szeret, allergiás valamire? Mert ha laktóz érzékeny vagy vega/vegán sok minden kiesett.
Szerintem levessel nem lőhetsz mellé. Zöldségleves, tojásleves.
Sült hús egyszerű körettel sem bonyolult.
Vagy tészta valami por szósszal (carbonara stb).
Csinálj rakott krumplit! Egyszerű, nagyszerű, általában mindenki szereti.
Mivel nem írtál róla, hogy bármilyen érzékenysége, vagy allergiája lenne a barátodnak, így csak annyi a javaslatom, hogy nagyon jó minőségű, füstölt házi, vagy házi jellegű, szárazkolbászt tegyél bele!
Igazából,hála égnem mindeeent megeszik. Ami ehető😅.Nem válogatós. Csak még én vagyok béna a főzéshez,mert kb a vizet is odaégetem. Bezzeg az édesség,az simán megy. Annyi a nehézség,hogy ez a tipik férfi.Megkérdezed mit kér enni.Válasz: nekem mindegy.Nem tudom.Amit szeretnél.
Aztán rendel mekit, pedig pont ezeket főztem😆.
Gyors, egyszerű, de nagyon finom kaják és totál szájbarágósan van bemutatva:
https://www.youtube.com/watch?v=e9FclCmlsBo
https://www.youtube.com/watch?v=dNEDZXaiCyU
Ez az egyik legegyszerűbb chiwder recept, 40 perc alatt elkészíthető és itt 2 személyre van tervezve… Igaz a tradicionális chowderhez annyira sok köze nincs, de attólmég jó.
De ha az édességek jól mennek, akkor esetleg kipróbálhatnál valamilyen nem édes pitét is.
Vannak mindenféle húsos piték, keress rá…
De itt van például egy csilis pite recept, 20 perc az előkészület és +50 a sütés:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!