Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kovászos uborka lehetséges,...

Kovászos uborka lehetséges, hogy 1,5 nap alatt kész van?

Figyelt kérdés

Csütörtök délben tettem ki a teraszra, ma délben kóstoltam. Levének az íze már teljesen a megszokott íz, aminek lennie kell. Egyet (a tetejéről) kiszedtem, kóstoltam, ízre és állagra is olyan, mint amikor kész. Ha ma este szétszedem (szűrés, hűtőszekrény), akkor is ez csak 1,5 nap. Oké, hogy 35 fok van, de ahogy én emlékszem, azért a 2,5 nap a legnagyobb kánikulában is kellett hozzá máskor.

Szerintetek?



2023. jún. 23. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ízre kész van már, teljesen ehető, ugyanakkor én még 2 napig hagynám érni, úgy jobban szeretem.
2023. jún. 23. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Elvileg ilyen melegben simán lehetséges.
2023. jún. 23. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Amekkora hőség van simán megérhet másfél nap alatt.
2023. jún. 23. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld:)
2023. jún. 23. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Én tudok olyan módszert ami kovászos uborkára szól és nem mondod meg, hogy nem az, de az konkrétan bármilyen időben kész fél nap alatt. De itt nem írok le ilyet, mert megennének érte. :)
2023. jún. 23. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!