Csirkeporkoltet a csirke melyik reszebol a legjobb csinalni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 12:45
1/11 anonim válasza:
Ahhoz, hogy JÓ pörköltet tudj késziteni, az egész csirkét kell megfözni, ugyanis a csontos részek (háta, stb) nélkül csak vizes kevet tudsz késziteni. Ha végszükség esetén nem eesz csirkéböl akarod, akkor feltétlen combot vegyél, a melle nem jó semmire, csak izetlen vacak lesz belöle.
2/11 anonim válasza:
Csike szárny, csirke comb, csirke farhát, csirke nyak.
3/11 anonim válasza:
Én a szárnyából szeretem a legjobban!Hmmm...nyami
4/11 anonim válasza:
12:56-os vagyok, és természetesen csak galuskával:)
5/11 anonim válasza:
a pörköltmániások szerint minden részét bele kell tenni, úgy a legfinomabb, és igazuk is lehet. De nekem megfelel a bőrös comb is, tejfölösen, erőspaprikával a hatalmas nokedlivel :)
6/11 anonim válasza:
Én szárnyból, alsó-felső combból, mellehúsából, és farhátból szoktam készíteni.
7/11 anonim válasza:
Én személyszerint csak filézett csirkemellből szoktam, mert a gyerekem csak azt szereti :)
8/11 anonim válasza:
szárnyakból és combokból szoktam vegyesen
9/11 A kérdező kommentje:
Es milyen leves legyen ele?
2010. okt. 12. 14:01
10/11 Kriszti83 válasza:
Egész csirkéből érdemes pörköltöt készíteni, úgy a legfinomabb. Leves? Zöldbab leves, borsóleves, lebbencsleves, karfiol leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!