Milyen fával füstölik felétek a kolbászt, szalonnát stb?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 16:00
2/7 anonim válasza:
Fenyővel nem szokás, azonkívül ami van. Felénk akác a jellemző, mi azzal szoktuk.
3/7 anonim válasza:
Gyerekkoromban apám kukoricacsutkával füstölte, most nem tudom, hogy mi a szokás.
5/7 anonim válasza:
Tölgy volt szokásban. Amivel fűtöttünk épp.
6/7 anonim válasza:
Akác is jó, a füstölés mennyisége, ideje a fontosabb
7/7 anonim válasza:
Odáig kell füstölni, hogy a bőr is rágható legyen. A piaciak már nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!