A borjúhús íze nagyon másabb mint a marháé?
Figyelt kérdés
Szándékosan nem borjúpaprikást vs. marhapörköltet írtam, már csak az elkészítés módja közötti különbségek miatt sem. A marhapörit nagyon szeretem, borjút még viszont nem ettem.2023. jún. 8. 22:08
1/6 anonim válasza:
Nyilván nem, hiszen ugyanaz az állat.
2/6 anonim válasza:
Borjú finomabb, a marha íze már sokszor túl erős, és. Húsa túl inas
3/6 anonim válasza:
A borjúhús színe sokkal világosabb, már az is árulkodó.
Az állat fiatal, még szopós boci, kb 3 hónaposan vágták le, húsa sovány, "zsenge" (mint általában a fiatal állatok húsára jellemző), és az íze is másabb, mint az idősebb szarvasmarháé.
4/6 anonim válasza:
Jelentős az eltérés ízben, színben és a hús textúrájában is.
5/6 anonim válasza:
Igen, a borjú finomabb, kevésbé erős az íze. Viszont Magyarországon a legtöbb helyen marhahúst adnak el borjúhúsként.
6/6 anonim válasza:
egy átlagember meg tudná különböztetni ha igazi bécsi szeletet enne borjúból, mintha egy rántott sertéskaraj lenne? ízre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!