Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A borjúhús íze nagyon másabb...

A borjúhús íze nagyon másabb mint a marháé?

Figyelt kérdés
Szándékosan nem borjúpaprikást vs. marhapörköltet írtam, már csak az elkészítés módja közötti különbségek miatt sem. A marhapörit nagyon szeretem, borjút még viszont nem ettem.
2023. jún. 8. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem, hiszen ugyanaz az állat.
2023. jún. 8. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Borjú finomabb, a marha íze már sokszor túl erős, és. Húsa túl inas
2023. jún. 9. 00:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

A borjúhús színe sokkal világosabb, már az is árulkodó.

Az állat fiatal, még szopós boci, kb 3 hónaposan vágták le, húsa sovány, "zsenge" (mint általában a fiatal állatok húsára jellemző), és az íze is másabb, mint az idősebb szarvasmarháé.

2023. jún. 9. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Jelentős az eltérés ízben, színben és a hús textúrájában is.
2023. jún. 9. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Igen, a borjú finomabb, kevésbé erős az íze. Viszont Magyarországon a legtöbb helyen marhahúst adnak el borjúhúsként.
2023. jún. 9. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
egy átlagember meg tudná különböztetni ha igazi bécsi szeletet enne borjúból, mintha egy rántott sertéskaraj lenne? ízre
2023. jún. 9. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!