A cukkinit hány fokon és hogyan süssem meg?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 16:36
1/6 anonim 



válasza:





Ugyanúgy, mint a rántott húst. Ha nem elég vékony szeletekre vágod, nem sül át rendesen.
2/6 A kérdező kommentje:
Sütőben,héjastól.
2010. okt. 11. 16:46
3/6 anonim 



válasza:





Dehoy! Tisztítsd meg /hámozd meg/, sózd be és ugyanúgy panírozd, mint a rántani baló húst. /liszt, tojás, majd zsemlemorzsa/ Forró oljban, vagy zsírban süsd.
4/6 anonim 



válasza:





attól függ, tölteni való vagy salátacukkinit vettél. ez utóbbi igen zsenge, nyersen is megehető.
attól is függ, lereszelted-e vagy karikára vágtad (és milyen vastagra). sztem kis-közepes lángon 30-40 perc tuti elég neki, főleg, ha tejföl, tejszín stb. van rajta.
sztem is sütőben süsd, ne bő olajban. rengeteg olajat felvesz, ahogy a padlizsán is.
6/6 anonim 



válasza:





anya úgy szokta csinálni hogy kettévágja (ha vastag a héja azt is leszedi.. bacont rak rá, tejfölbe sót, meg fűszereket tesz azt is ráönti és végül sajt. sajnos azt nem tudom hány fokon.. de gondolom előbb lefeded kis fóliával amíg meg nem puhul, után leszeded a fóliát és rápirítod a sajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!