Milyen sajtok azok, amelyek megolvadva nem nyúlnak gumiszerűen?
Figyelt kérdés
Nemrég ettem egy pizzát (totál frissen), és nem volt nyúlós rajta a sajt, csak finom, krémes, olvadt.2023. máj. 30. 18:18
1/5 anonim válasza:
Amelyik sajt megolvad, az nyúlik.
2/5 anonim válasza:
pl, az ömlesztett körcikk sajtok folynak ilyen esetben
3/5 anonim válasza:
camembert tuti folyik.
a brie is folyik.
babybel (ha mar az sajtnak szamit :-D )
4/5 anonim válasza:
A zsíros sajtok általában jól olvadnak. Klasszikusan a trappista szokott nyúlós gumi lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a trappistán én is észrevettem az itthoni melegszendvicseknél. Valószínűleg a kisvárosunk 2 pizzázójában is ilyet használnak, mert mindkét helyen nyúlós, elrághatatlan, szinte már veszélyes lenyelni kategóriájú csimbók az egész.
Ezért próbálom kideríteni, hogy mi az, ami olyan finom megolvadva, mint ahol múltkor kajáltam. (Kár, hogy nem kérdeztem meg.)
Zsíros sajtból mindegy milyen?
2023. máj. 30. 20:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!