Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a mezes uveg falara kiul a...

Ha a mezes uveg falara kiul a cukor, olyan mintha pokhalos lenne, attol meg jo a mez?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Forró vízben vagy a mikróban melegítsd meg,akkor újra folyékony lesz.
2010. okt. 11. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra vigyázz, hogy ne legyen nagyon forró a víz, mert 60 fok fölött minden értékes anyag meghal a mézben. A mikrot meg alapból felejtsd el, ha a mézet nem kizárólag édesítés miatt használod, hanem az is fontos, hogy így vitaminok jutnak a szervezetedbe.
2010. okt. 11. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A méz lassan kikristályosodik, attól még teljesen jó marad! Állitsd hideg vizbe és lassan melegitsd fel de ne forrald. 1-2 óra alatt feloldódnak a kristályok és a méz megint olyan lesz mint "újkorában"
2010. okt. 11. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Kriszti83 ***** válasza:
48%
Semmi baja, én is mikrózni szoktam.
2010. okt. 11. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!