Ha a mezes uveg falara kiul a cukor, olyan mintha pokhalos lenne, attol meg jo a mez?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 08:03
1/4 anonim válasza:
Igen. Forró vízben vagy a mikróban melegítsd meg,akkor újra folyékony lesz.
2/4 anonim válasza:
Azért arra vigyázz, hogy ne legyen nagyon forró a víz, mert 60 fok fölött minden értékes anyag meghal a mézben. A mikrot meg alapból felejtsd el, ha a mézet nem kizárólag édesítés miatt használod, hanem az is fontos, hogy így vitaminok jutnak a szervezetedbe.
3/4 anonim válasza:
A méz lassan kikristályosodik, attól még teljesen jó marad! Állitsd hideg vizbe és lassan melegitsd fel de ne forrald. 1-2 óra alatt feloldódnak a kristályok és a méz megint olyan lesz mint "újkorában"
4/4 Kriszti83 válasza:
Semmi baja, én is mikrózni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!