Ebben mi az undorito?
A batyam, aki egy meno etteremben tanul eppen szakacskent, bejött a konyhaba epp amikor csinaltam az ebedemet.
Teszta
egy üveg fekete oliva bogyo
egy doboz szardini
kukorica
egy kis kremsajt bele hogy kremes legyen.
ennyi...
meglatta es azt mondta undorito miket eszem es ezert is leszek köver majd...stb stb
16 vagyok nem vagyok profi szakacs de szerintem ez most nem olyan rossz etel...vagy igen?
Két hét múlva nagy ártatlanul kérdezd meg tőle, hogy ő szakemberként mit tudna elkészíteni a következő alapanyagokból:
főtt tészta
fekete olivabogyó
szardínia
kukorica
krémsajt
Attól fogva edd úgy, ahogy ő mondta, de azért utána dörgöld az orra alá, hogy két hete még undorító volt neki ugyanez.
Attól is függ, hogyan készítetted el, milyen arányban, de alapjában véve, végül is ezekből az alapanyagokból teljesen elfogadható ételt lehet csinálni.
Mondom ezt úgy, hogy én viszont profi szakács vagyok.
Szóval annyit üzennék a bátyádnak, előbb végezzel el a sulit, hogy érdemben is elkezdhesse megtanulni a szakmát, utána tegyen bele ebbe a történetbe egy intenzív 20 évet, és aztán majd véleményezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!