Elfelejtettem alaposan megmosni az epret lekvárfőzés előtt, legalábbis nem emlékszem hogy megtettem volna. Lehet bajunk?
" legalábbis nem emlékszem hogy megtettem volna."
Már most van bajod!
Mosatlan gyümölcstől megbuggyan a lekvár, ergo enni sem fogsz tudni belőle.
Ha nem romlik meg, akkor nem szennyezett.
Ez ilyen egyszerű!
1
Hát a föld az nem.Az megmarad a főzés után is.És szerintem a sáros lekvár nem lehet valami finom...
#6
Basszus, feltaláltad a spanyolviaszt!
Ezek szerint mindenki hülye - száz évekre visszamenőleg - aki alaposan megmossa a befőzni kívánt gyümölcsöt, elég lett volna csak megfőzni, úgy koszosan!...és mennyi vizet elpazaroltak, az ész megáll.
A koszosan azért problémás, mert földet enni nem pozitív gondolat, de baja senkinek sem lesz töle. A nem megmosott gyümölcs semmivel sem romlik jobban, amint a mosott.
És igen, sokan rengeteg vizet elpazarolnak téves elképzelések miatt.
Mondjuk pont a föld épp nem tűnik el (szublimál??? :D), és határozottan undorító, amikor roszog a fogad alatt.
Amúgy BAJA nem lesz, és nem kell 4 lavór vízben mosni, elég maximum kétszer átöblíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!