Miért mondják sokan hogy a légkeveréses sütőben kiszáradnak a pékárúk?
Figyelt kérdés
Kb 5 éve légkeveréssel sütök minden pékárút és egyáltalán nem szárad ki. Miért állítják ezt sokan?2023. máj. 5. 21:07
1/3 anonim válasza:
Nyilván rosszul használják.
Ismeretségemben is van aki azért vett csillióezer forintos "mindentudó", programos... sütőt hogy zseniális ételeket készítsen.
3. használat után rájött, hogy a készülék csak akkor "okos", ha minőségi és helyesen előkészített ételt rak bele. :)
A készülékek nem varázseszközök.
Ez lehet az ok.
2/3 anonim válasza:
Mert ha alacsony höfokon sokáig sütnek valamit, az kiszárad, a legkeveréssel meg sokan azt hiszik, nem kell a sütönek melegnek lennie, mert "úgyis kever".
Ha meg valakinél elöjön ilyen probléma, egyszerüen a sütö aljába tegyen egy lapos tálba forró vizet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. máj. 6. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!