2/14 A kérdező kommentje:
elfogyott a zsir es csak olaj va :( tudnal tanacsot adni mennyi olajat illetve vizet tegyek bele?
2023. máj. 1. 11:41
3/14 anonim válasza:
Lehet. Igaz kicsit másabb lesz, de ha nincs más megoldás akkor nincs.
4/14 anonim válasza:
Olaj nem kell túl sok - kicsit lepje el a tepsi alját, de nem kell tocsogni -, víz attól függ, mennyire vastag a hús. Inkább tegyél kevesebbet, mert pótolni lehet. (És a húsból is megy majd ki zsiradék, ezért is nem fontos, hogy sok olajat tegyél alá.)
5/14 A kérdező kommentje:
toltott csirkecombrol van szo, eleg nagy husi, nem sok zsirral :(
2023. máj. 1. 11:48
6/14 anonim válasza:
A csirkecomb alá nem tennék, kisül belöle elég sok. Másrészt nem is kell zsírosnak lennie, jobb, ha kevesebb zsiradék van az ételben, föleg, hogy ez azért nem annyira zsírmentes eleve!
7/14 A kérdező kommentje:
akkor csak vizzel egyutt tegyem be a sutobe ra alufolia?
2023. máj. 1. 11:56
8/14 anonim válasza:
Tegyél kevéske olajat a tepsibe, víz nem nagyon kell, max. fél dl, rá alufólia és mehet a sütőbe. Nem lehet elrontani. (Ha puha a hús, vedd le a fóliát és süssed szép pirosra)
9/14 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom😊
2023. máj. 1. 12:00
10/14 anonim válasza:
Én 1,3 kg olajjal pácolt karaj alá csak 1 dl vizet öntöttem, és fólia alatt szépen megsült. Szerintem a csirkecombok alá sem kell sok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!