Milyen egyszerű, de nagyszerű sütit lehet készíteni gesztenye masszából?





Gesztenyés porcelán tálban szoktam készíteni.
Alsó sorba vaníliás tejben áztatott babapiskota.erre a szétnyokodott gesztenye.vanílias puding majd a tetejére tejszínhabot.





Elvileg tudnal csinalni belole gesztenye puret (es talalni habbal), ha van hozza daralod (vagy reszelve is lehet), de gondolom valami kevesbe egyertelmut keresel.
(amit #1 irt nagyon jol hangzik!)





Gesztenye torta.
Sutsz piskóta lapokat. A gesztenye masszát felvered tejszinhabbal és retegezed a lapokkal. Olvasztott csokival is meglocsolhatod a lapokat, illetve tehetsz egy kis rumot is a krémbe
Gesztenye krémes
Darált kekszet a gesztenye masszaval össze gyúrni egy tepsi aljába kinyomni, erre rá a vajjal felvert vaníliás puding és a pudingra tejszínhab , a habot lehet szórni fahéj vagy kakaóporral is én kakaó porral szoktam :) pár órára be hutobe hogy jo hideg legyen . Nagyon finom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!