5/7 anonim válasza:
A grízgaluska egy levesbetét, többnyire hús- vagy zöldséglevesbe. Ezek után pedig konkrétan bármit készíthetsz második fogásként.
7/7 anonim válasza:
Mivel a grízgaluska elég laktató a levesben, így én utana valami lazát főznék pl: töltött cukkini, saláta hússal, vagy valami egytálétel: csőben sült brokkoli pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!