11/19 anonim válasza:
Bélszínt fogok sütni,köretként pedig mézes chilis répa, és burgonyapüre.🙂
12/19 anonim válasza:
A 6-os vagyok, idöközben az általam kifogásolt válaszokat törölték, nem a mostaniakra vonatkoznak!
13/19 anonim válasza:
Szombaton tojásos nokedlit ecetes salátával. Vasárnap sertéspörköltet tarhonyával, vagy brassóit.
14/19 anonim válasza:
Édeskrumplis gnocchit spenóttal
15/19 anonim válasza:
14# Édesburgonyával ugyan úgy készíted mint más krumplival?
16/19 anonim válasza:
Almaszószt sült csirkecombbal. Meg csülköt akarok sütni burgonyával. Meg lehet csinálok egy kis húslevest is. Így a főzés letudva néhány napra. :)
17/19 anonim válasza:
Én tegnap segítettem barátoknak térkövezni lányként, úgyhogy pörköltöt ettem nokedlivel, ma spenótos tésztát, vacsorára páromnak és nekem sütőben sült csirkecombot készítek, petrezselymes rizzsel :).
18/19 anonim válasza:
Nálunk igencsak sokadika van már, így paradicsomleves lett és krumplis tészta. Ezekhez minden volt itthon, csak egy fejes salátára ruháztunk be.
Esküszöm jól esett!
19/19 anonim válasza:
#18 El is hiszem, hogy jól esett. Legjobb kaják közé tartoznak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!