2/19 anonim válasza:
Hogy legyen egy normális válasz is, én valami csirkés ételt tervezek sült krumplival, salátával. De ez még változhat addig, mert nincs kőbevésve.
3/19 anonim válasza:
Én tejfölös gombát, illetve rakott zöldbabot tervezek csinálni. :)
Lehet sütök pár palacsintát is a gyerekeknek. :)
4/19 anonim válasza:
szombat dödölle, vasárnap tyúkhúsleves, lecsós csirkemáj, tarhonya, almás rétes.
5/19 anonim válasza:
Napok óta meg vagyok veszve a paradicsomért, így biztos, hogy szombaton töltött paprika lesz (tettem el tölteni való paprikát paradicsomlével), vasárnap meg paprikás csirke nokedlivel és uborkasaláta. Utána rizskoch, málnaöntettel,...vagy palacsinta házi baracklekvárral, még nem tudom melyik.
6/19 anonim válasza:
Az elsö az ügyeletes tahó, nem kell vele foglalkozni! A 2-3. csak szimplán buta.
A kérdésre: szombaton szilvásgombóc, vasárnap zellerkrémleves, marha sztroganov módra.
7/19 anonim válasza:
Tyúkhúsleves, milánói és szilváslepény.
8/19 anonim válasza:
8# Miért buta a 2 és a 3 válaszoló? Van humoruk ami neked nincs:)
9/19 anonim válasza:
10-es, ha neked ez humoros, akkor jó alacsony az intelligenciaszinted.
Feltettek egy normális kérdést, senkit nem érdekel itt ilyen "poénkodás".
10/19 anonim válasza:
Holnap grillezünk, szombaton csak szendvics vagy bundáskenyér, mert túrázni megyünk, és nem viszünk magunkkal főtt ételt, vasárnap még kitaláljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!