Milyen főétel illik a gombakrém leves mellé?
Figyelt kérdés
Ma gombkrém levest kért a párom, csak azt nem tudom, hogy milyen 2. fogás illik hozzá.
Minden ötletet szivesen fogadok.
2010. okt. 7. 09:33
2/10 anonim válasza:
Az illik hozzá amit csinálsz.Mi szoktunk "gombás"napokat tartani,ilyenkor gomba/krém/leves,gomba pöri,rántott gomba-rántott sajttal,tartár mártással vagy friss vegyes zöld salátával öntettel.Jó étvágyat!
3/10 anonim válasza:
szia! a gomba semleges, gyakorlatilag minden illik második fogásnak utána. én egy pasinak azért valami húsos
ételt adnék a gombakrémleves után.
valamilyen fimon tokány rizzsel vagy tésztával, brassói,
natúrszelet krumplipüré.
pácolt husi sütőben sütve, rizzsel vagy krumplival.
de, ha mégis tésztás én máglyarakást készítenék.
üdv.
4/10 anonim válasza:
még, ami eszembe jutott, a sajtos-sonkás-tejfölös tészta
sütőben összemelegítve.
üdv.
5/10 anonim válasza:
Hétfőn leves után nálunk ez volt.Finom és 20perc alatt készen van. [link]
6/10 A kérdező kommentje:
köszöm az ötleteket. Lenne valami húsmentes receptetek is?
2010. okt. 7. 10:29
7/10 anonim válasza:
bármilyen zöldséget,gombát feltehetsz pörkölt alapra,vagy tojáspörkölt, rizzsel, tésztával mindegyik finom.
tojásos lecsó, rizseslecsó.
üdv.
8/10 anonim válasza:
vagy a sonkás tésztából kihagyod a sonkát és helyette valamilyen zöldséggel készíted el, persze ezt egy kis dinsztelt hagymával kezdve.
10/10 anonim válasza:
Ezt is csináltuk már,egész jó. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!