Brokkolis tészta vagy rizs recepteket keresek, állati összetevök nélkül(?)
Olyan tészta vagy rizs recepteket keresek brokkolival, amik nem csak körítésként jók, és nem tartalmaznak húst, tojást, tejtermékeket, és vegán helyettesítöket sem.
Mindenkit kérek, nem vitassuk meg a miértet, egyszerüen csak recepteket, linkeket kérnék.
Elöre is köszönöm a segítséget
Igen, de ha odafigyeltél volna, az illetö tévedett, én meg javítottam, hogy növényi tej helyett kókusztejjel müködik a recept.
Nem egészen értem, miért akarsz mindenáron belekötni az adott válaszolóba is meg belém is, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnál és valami passzoló receptet osztanál meg.
A kókusztej ugyan növényi tej, de NEM vegán helyettesítö, hanem az indiai és ázsia konyhákban régóta használt összetevö!
Nem a növényi tejekröl volt szó a kérdésemben, hanem direkt az állati tejek helyettesítésére kitalált vegán változatokról!
A két dolog egész más kategoría.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!