Baklava fagyasztása? Sütés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
Nagyobb tételben készítek Baklavát.
A recept szerint a réteslapok közé teszek diót, mandulát majd megsütöm, sütés után pedig leöntöm sziruppal.
Fagyasztani is lehet (ha jól tudom). Mielőtt megsütöm kell lefagyasztani vagy sütés után sziruppal leöntve érdemes fagyasztani?
2023. márc. 17. 19:40
1/2 anonim válasza:
Sütés előtt.
Attól finom, hogy ropogós, és egyszerre mézes de nem szottyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!