Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most először sütöttem tojásfeh...

Most először sütöttem tojásfehérje habos négerkockát. Vajon kevesebb cukorral is műkődne?

Figyelt kérdés

Fehérjehabos krém van a tetején,de borzasztó édes maga az egész sütemény,meg se bírom enni m..(Apum azért megeszi helyettem,szereti a tömény dolgokat :D)

Szeretném lesütni a közeljövőben,mert a tömény édességet leszámítva,nagyon finom.

Vajon kevesebb cukorral is ugyanolyan szépen,keményre fellehet verni a tojásfehérjét? (Vízgőz felett)



2023. márc. 5. 17:43
 1/1 anonim válasza:
100%
Szerintem először próbáld meg az ostyát cukor nélkül és a bevonatot pedig étcsokiból, akkor nem kell a habbal kísérletezni, és kevésbé lesz édes az egész.
2023. ápr. 9. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!