Most először sütöttem tojásfehérje habos négerkockát. Vajon kevesebb cukorral is műkődne?
Figyelt kérdés
Fehérjehabos krém van a tetején,de borzasztó édes maga az egész sütemény,meg se bírom enni m..(Apum azért megeszi helyettem,szereti a tömény dolgokat :D)
Szeretném lesütni a közeljövőben,mert a tömény édességet leszámítva,nagyon finom.
Vajon kevesebb cukorral is ugyanolyan szépen,keményre fellehet verni a tojásfehérjét? (Vízgőz felett)
2023. márc. 5. 17:43
1/1 anonim válasza:
Szerintem először próbáld meg az ostyát cukor nélkül és a bevonatot pedig étcsokiból, akkor nem kell a habbal kísérletezni, és kevésbé lesz édes az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!