Tojásfehérje cukormáz okozhat gondot, ha csak 4-5 nap hűtőben tárolás után lenne felhasználva?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, a salmonella a hideg hőmérséklet es a rengeteg cukor, valamint az ecet miatt végképp nem tud szaporodni. Tudom, 1-2 napot irnak, hogy max ennyi ideig tároljuk, de légmentesen lezarva látszatra semmi baja nincs a máznak. Dobjam ki vagy felhasznalhatom? 50 fokos sütőben szárítom egyebkent dekoralas utan.2022. dec. 13. 20:58
1/3 anonim válasza:
Megváltozik az állaga. Ha az nem zavar, akkor használd föl.
2/3 A kérdező kommentje:
De baktériumoktol nem kell felnem? Atkavarom ujra cukorral?
2022. dec. 13. 22:55
3/3 anonim válasza:
4-5 nap után nem használnám fel inkább pár tojást még beáldoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!