Rizottó FÖTT rizsböl?!?!?!?
Az utóbbi idöben elég sok receptbe belefutottam, ahol rizottót (sokszor IGAZI OLASZ rizottót) akarnak készíteni, és a kész párolt zöldség-hús keverékbe belekevernek fött rizst! NEM maradékhasznosításként, direkt elöre meg kell fözni a rizst ezek a receptek szerint.
Ez mióta lett szokás? Ennek semmi köze a rizottóhoz, de föleg nem eredeti és nem olasz!
Valaki tudja, honnan jött ez a téveszme?
Fúha, meg ne álljon a világ, azért mert Te egy sznob majom vagy.
Gondolom kávét sem iszol, csak olasz kávézóban espressot.
Gondolom cigit sem szívsz, csak kézzel sodort kubai szivart.
Gondolom vizet sem iszol, csak sok ezer éves hegyi gleccservizet.
Hagyjuk már a műsznoboskodást, mindenki levágta, hogy egy szimpla proli vagy.
Gondolom, neki mindegy lenne, ha szarvaspörköltet rendel, disznóból készítik el sok vízes lével és tejföllel - elvégre azt várni egy ételtöl, ami, az szerinte sznobság.
Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!