Mitől van fura szaga/íze az airfryerben készült ételeknek?
Olyan égett gumi vagy műanyag szag.
Először azt gondoltam az első használatnál lesz csak ilyen, mint a szendvics/gofri sütő is büdös volt de pár használat után elmúlt, de ennél nem. Minden ételről meg tudom mondani szag alapján abban készült-e.
Nagyon zavaró.
Van esetleg tipp/ötlet mit lehetne ellene tenni?
Nem tudom, de nálunk nincs se fura szaga, se fura íze.
Gondolom, hogy valami olcsó, gagyi gépnél ez előfordulhat, esetleg hibás vagy esetleg 180 fok feletti sütésnél olajhasználat mellett.
Nekünk aldis van és soha semmilyen fura szaga, íze nincs. Pedig a szárazabb dolgokat bespricceljük olajjal is.
3
Amúgy senki nem mondta hogy olyan lesz mintha olajban sütötted volna, van ami sokkal jobb így. Pl egy kolbász ami amúgy is zsíros.
Na, olyan lesz ez is mint az a család a redditen akik imádták, hogy olyan kellemes pirított íze volt a rizsnek amit a slow cookerben csináltak, aztán kinyitották a gép belsejét, és tele volt ropogósra sült kis gyíkokkal amik belemásztak, aztán megmurdeltek.
Szerintem is szét kéne kapni a gépet, és megnézni, hogy van-e bennemaradt csomagolás vagy szennyeződés ami esetleg beleolvadt, vagy zárlatos-e esetleg.
Egy főző alkalmatosságnak nem kellene semmi ízének lenni.
7
Nem igaz. Pl a füstölt sonka, szalonna sokkal jobb ebben. Mert ha olajban sütöm ki, nagyon sós lesz, ebben meg nagyon jóízű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!