Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lesz ropogós a kekszem?

Miért nem lesz ropogós a kekszem?

Figyelt kérdés

Se ropogós, se omlós nem lesz a kekszem😅.


Itt a recept ami alapján csináltam:

-zabpehely (200g)

-búza liszt (100g)

-tojás (2db közepes)

-fahéj (1tk)

-vaj (80g)

-répa (2db kicsi/közepes)

-szódabikarbóna (2g)

-elitrit(édesítő) (5ek)


25 percig sütöttem a kekszeket.


Valakinek van ötlete, hogy miért nem lett se ropogós, se omlós? Valamit még kéne bele tennem?

Egyébként szívesen fogadok zabkeksz recepteket😊



2023. febr. 26. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
A répa biztosan puhítja. az sem mindegy milyen vastag a keksz. Az olmósságot a tojás befolyásolja: nem ok nélkül van hogy az igazi linzerbe a tojás fehérjét nem tesszük bele.
2023. febr. 26. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Omlós kekszekhez valamilyen zsiradék kell: vaj, rosszabb esetben margarin, vagy zsír.
2023. febr. 27. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó ég!Ezt ki kell próbálnom:)
2023. márc. 1. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!