Szeretitek a lecsót?
Figyelt kérdés
Hogy készítitek?
Tojással, kolbásszal, szalonnával? Esetleg rizzsel?
Vagy csak natúrban?
2023. febr. 22. 23:00
11/17 anonim válasza:
Jöhet mindenhogy,natúr,tojással vagy rizzsel is.
12/17 anonim válasza:
Sok paprika, hagyma, szalonnán jól lepirítva, kevesebb paradicsom, legyen zsírja tunkolni, kolbász, 1 tojás, friss fehér cipó. Codász.
13/17 anonim válasza:
Igen, a vegetáriánus ételek közül az egyik kedvencem a gombapörkölt mellett. Eléggé szeretem a húst, igénylem is általában a húsos ételeket. De a lecsó az egyik olyan, aminél nekem nem hiányzik semmi, szalonnát és tojást sem szoktam hozzátenni, csak tejfölt.
14/17 anonim válasza:
Igen, mindenhogyan .
Tojással, tarhonyával-kolbásszal
Virslivel
15/17 anonim válasza:
Füstölt kolbásszal, esetleg egy kis szalonnával. Mellé kenyér (szigorúan fehér, házi jellegű és vastagon szeletelt)
16/17 anonim válasza:
Igen szeretem. Tojással, hagymával, szalonnával, kolbásszal, virslivel és fehér kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!