Ti szeretitek a lecsót?
a lecsó a legjobb! szólok is anyának, hogy csináljon
rég volt már lecsó
Második. Oldal alja, GYIK:
"Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!"
#5 Én is ugyanerre gondoltam. Én is imádom, laktató és nem is hizlal annyira.
Első, nyugodtan jelentheted, ha nincs jobb dolgod.
Szalonnát pi zsírjára sütöm, kolbászt az apróra vágott lila és vörös hagymával együtt teszem bele. Megvárom, amíg üvegesre dinsztelődik, de nem szabad megélni, barnulnia. Ilyenkor megy bele a paprika és a bors, ha az kezd szottyadni, kevés paradicsommal és egy erős paprikával megtoldom és a végén ütök rá egy friss tojást. A tojást fakanállal keverem el és nem töröm össze így szépen szálakban elkeverve és a tükör tojás és a rántotta közötti állagú lesz.
Friss, vagy kissé tűzön pirított feher kenyérrel fogyasztom.
A kétféle hagyma és a kolbász együtt nagyon finom.
Ha nem a tanyán vagyok, akkor repce olajat használok és kihagyom a kolbászt. Ellenben rakok bele cukkinit, amit megsózok és csak utána teszem bele a hagymát, amikor már kissé levet eresztett. Majd a paprikát, utána kétféle parit rakok bele: Kecskeméti 3f1 és Róma vf. Utolsó 2 percben rakom bele az erős paprikát és egy tk barna cukrot a 4kg lecsóba.
Azt szeretem, hogy nem kell előkészítéssel külön foglalkozni. Amikor az egyik anyagot beleteszem, elkezdem a következőt feldolgozni, amikor az már fel lett aprítva, akkor már mehet is bele az edénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!