Ti szeretitek a lecsót?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 19:28
11/23 anonim válasza:
Én is szeretem a lecsót. Viszont utána a velem egy szobában levők nem szeretik azt, hogy én szeretem a lecsót
12/23 anonim válasza:
A paradicsom héja és a hagyma is fingat (felfúj, ha úgy jobban tetszik).
Parit megpucolni munkás, a hagyma nélkül meg vacak a lecsó.
Neked mi okoz problémát?
13/23 anonim válasza:
Igen. :) Imádom minden formában.
14/23 anonim válasza:
Nekem nem okoz problémát, ezzel kapcsolatban semmi. Viszont amikor készítem, általában könyörögnek, hogy tojást nehogy tegyek rá. :)
15/23 anonim válasza:
Szeretem a natúr lecsót, a tojásos lecsót és a rizses lecsót is. De a cukkinis is finom.
17/23 anonim válasza:
Élt valaha egy Bükkösdi Laci bácsi nevezetű újságíró. Ő olyan érzékletesen tudta ecsetelni a lecsó elkészítésének fortélyait, hogy szerintem az is megszerette, aki addig nem volt oda érte.
18/23 BiTOPro97 válasza:
#6 Gondolom, azt szeretné tudni, hogy a GyK-n válaszolók, vagy a magyarul tudok körében mennyire közkedvelt a lecsó.
20/23 anonim válasza:
Igen, NAGYON szeretem a lecsót!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!