Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megéri az Air Fryer? Mindenki...

Megéri az Air Fryer? Mindenki dícséri.

Figyelt kérdés

Egyedül élek szóval nekem elég lenne egy kisebb is.

Mindenki csak jókat mond róla.

Tényleg megéri?

Pozitív és negatív vélemény is érdekel.

2023. jan. 22. 20:40
1 2 3
 21/27 NTBS ***** válasza:
77%
Nem tudom. Itt is elég megosztott a vélekedés róla.
2023. jan. 23. 10:19
 22/27 anonim ***** válasza:
34%

Azért az látszik, hogy a legtöbb negatív vélemény olyanoktól jön, akiknél "ismerősömnek van". Teljesen értéktelen vélemény.

Akinek van, azok inkább pozitív beszámolók.

2023. jan. 23. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
Nekem Philips-em van. 17 perc alatt kesz a 750gr fagyasztott sultkrumpli. 200 fokon
2023. jan. 23. 10:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Rántott csirkecomb. Soha többet ebben. Ha így kell megenni, inkább lemondok róla.
2023. aug. 20. 00:35
 25/27 anonim válasza:

Én nem próbáltam még, és lehet hogy jó, de az ilyen és ehhez hasonló készülékek véleményem szerint arra jók, hogy az embereket lehúzzák. Midig kitalálnak valamit ami aztán feledésbe megy. A kaják semmivel nem jobbak ezekben és nem gyorsabb és tisztább elkészíteni. Ezeket a nagy gépeket macerás előszedni, takarítani és egy nagyon rövid idő után az emberek nagy része nem is veszi elő. Lásd annak idején a fritőz vagy a kenyérsütő gépek.

Most air fryernak hívják, (mármint a firtőzt) még ha másképp működik is mert kevesebb vagy olajkell bele, esetleg ki is hagyhatod, de attól még tisztítani, tárolni ki- bepakolni kell. Legjobb az olaj, utána beönteni egy petpalackba és ha megtelt akkor MOL kúton átveszik. Az olaj alatt persze nem azt értem, hogy egy nagy lábost teleönteni oljjal mint annak idején a fritőznél, hanem hogy bármit amit sütsz, egy kis olajon tepsiben megsütöd. Megnéztem az egyiknek a leírását és azt írja hogy 80% olaj megtakarítás. Mihez képest? Fogadnék, hogy a fritőzhöz mérik. Én biztos nem vennék.

jan. 24. 16:04
 26/27 anonim ***** válasza:

25!

15 perc alatt kb bármi kész van egy airfryerben. 15 perc alatt egy átlag sütő nem melegszik fel.

Másfél perc elovenni a szekrényből. Mosogatógépben mosható a kosár, nulla olajjal süt.

jan. 24. 16:33
 27/27 anonim válasza:
Hát, lehet nem vitatom. Nekem ez egy általános véleményem részben tapasztalat saját magamból kiindulva, úgy általában az újabb és újabb gépekról. Persze nyilván ha nem lennének újabb és újabb gépek akkor még lovakon közlekednénk és szántanánk. Csak azt mondom az emberek hajlamosak megvenni egy jól marketingelt (ha van ilyen szó egyáltalán) gépet aztán nem használják. Ritkán sütünk és arra nekünk jó a hagyományos megoldás. De persze akinek bejön akár a használata végett, mert gyors, akár az ízek miatt, az használja egészséggel.
jan. 24. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!