Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megéri az Air Fryer? Mindenki...

Megéri az Air Fryer? Mindenki dícséri.

Figyelt kérdés

Egyedül élek szóval nekem elég lenne egy kisebb is.

Mindenki csak jókat mond róla.

Tényleg megéri?

Pozitív és negatív vélemény is érdekel.

2023. jan. 22. 20:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Én nagyjából egy másfél éve használok ilyen ketyerét, igaz a sütőt nem váltja le teljesen, de én szeretem. (Ha néha a másnapos pizzát szeretnéd ehetővé varázsolni, akkor ez a céleszköz.)
2023. jan. 22. 22:20
 12/28 anonim ***** válasza:
81%

Majd' mindent el lehet készíteni benne, amit bő olajban sütnél. Sokkal gyorsabb és energia-takarékosabb a légkeveréses sütőnél.

Egy személynek tökéletes.

Nem lesz olajszagú az egész lakás.

Az elősütött fagyasztott ételekhez nem kell olaj.

A saját készítésűt csak elég lumpás olajszóróból kicsit megfújni.

Az ételízét fogod érezni, nem az olajat.

Ki kell tapasztalni, mert a választható lehetőségek nem mindig felelnek meg.

2023. jan. 22. 22:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én egy Xiaomi 3,5 literest használok, 29e Ft volt tavaly, szeretem. Fele annyi idő és kb harmad annyi áram benne krumplit, húst, tésztát, virslit, mirelitet, stb sütni mint a Bosch légkeveréses sütőben, de pl ha pizzát, vagy sokat sütök akkor persze a rendes sütőt használom.

Szeretem, használom, de kibírnám nélküle, kb ugyan az mint a légkeveréses elektromos, csak sokkal kisebb, és sokkal gyorsabb.

2023. jan. 22. 22:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van kettő is, úgyhogy nyilván megérte. Azt szoktam mondani, ki kell próbálni először a sütőben való sütést, kb az az eredmény.
2023. jan. 23. 07:07
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi használjuk, 2 személyes háztartásban szerintem hiánypótló.
2023. jan. 23. 09:10
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk is nagyon dicsérték a családban, aztán anyám is vett egyet, nagyon-nagyon várta, de nagyot csalódott.

Sült krumpli 30p alatt is csak "párolt" volt belül, az íze egyáltalán nem volt jó (inkább steakburi szerű volt) - pedig a megfelelő paraméterekkel indítottuk a füzet szerint.

Szerintem ízlés kérdése, mert lásd, van nálunk akinek bejött, nálunk meg nem, annyira elvette a kedvünket, hogy azóta is használaton kívül van. Pedig anyám gyűlöli a fritőzt, és mindent ami vele jár.

Egy emberre amúgy szerintem tiszta és praktikus, én is ajánlom, hogy kóstolj meg benne készült ételeket, vagy kérj meg valakit, akinél kipróbálhatnád.

2023. jan. 23. 09:28
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
16. Nekem egy olcsó román van, 25 perc a maximum és 200 fok. Nekem jó lesz benne a bolti is, a saját krumpli is. Hány fokra állította?
2023. jan. 23. 09:44
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
Arra só hogy fölöslegesen sok idő alatt készüljön rosszabb kaja mint amilyen normálisan lenne.
2023. jan. 23. 10:07
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

18. Hazaérkezem. Kirántom a fagyasztóból a krumplit, beteszem a cuccba. 25 perc múlva kész. Elmosogatni max. 2 perc.

Olaj nem is kell rá.

Ugyanez négyszer több energiát igényelne, és legalább 2-3 deci olajat.

2023. jan. 23. 10:14
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Aki egy Air Fryerben nem tud egy ehető sültkrumplit összehozni, az inkább menjen ki a konyhából.
2023. jan. 23. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!