Megéri az Air Fryer? Mindenki dícséri.
Egyedül élek szóval nekem elég lenne egy kisebb is.
Mindenki csak jókat mond róla.
Tényleg megéri?
Pozitív és negatív vélemény is érdekel.
"Mindenki dícséri" "Mindenki csak jókat mond róla"
Akkor mit gondolsz, vajon megérheti?
Kérj egyet kölcsön valamelyik "mindenkitől", mielőtt kiadsz érte 40 ezer körül és döntsd el magad! Vagy kérd meg valamelyiküket, hogy egy ilyenben készített cuccát elfogyaszthasd!
A "mindenkivel" szemben az én negatív véleményem ne legyen számodra mérvadó, "A puding próbája az evés" a mondás szerint.
A "Mindenki dícséri" "Mindenki csak jókat mond róla" csak részben igaz, felénk éppen az ellenkezöje az általános.
Több hátránya van, a legföbb, hogy max. két személynek elég, másrészt meg rengetegen nem szeretik a száraz ételeket.
A legjobb tényleg, ha valahol kipróbálod, vagy kérsz egyet és használod valameddig vagy elmégy egy "mindenkihez" és eszel így készült ételeket, de különböz fajtákat.
Anyukám feltétlen akart ilyet, születésnapjára vettünk neki, nagy lelkesedéssel kezdte kipróbálgatni, egy hét múlva meg eltette, mert szerinte ehetetlenek az ételek ebben készítve.
Azóta a szekrény tetején van, és porosodik
Mi nem szerettük.
Továbbadtam a sógornőmnek, aki míg nm ismerte igencsak lelkes volt. Egy idő után ő is továbbadta a családban,...csak aztán amikor már mindenkinél körbejárt, nehogy megajándékozzon vele valaki!:)
Keresztanyámat idézve, "szégyenbe halnék meg, ha bárki elé odatenném azt, ami ebben készült."
Röviden: azért egyáltalán nem annyira egyhangú a dicsérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!