Félig felvert tejszín felhasználható karamellszósz készítéséhez?
Figyelt kérdés
Habnak nem verődött fel. Jó lesz karamellbe?2023. jan. 18. 21:55
1/2 anonim válasza:
Ha szétválasztódott már csak vaj lehet.
De mártásba félig habként jó lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Neeeeem!
Épp ez az, fel sem verődött. Nemhogy szétválasztódott volna.
Ez az a fajta habtejszín, ami szifonba való inkább és patron bele...
De sokszor tudtam már önmagában is felverni, de nem mindig. Ez most is a pakliban volt... Azt hiszem márkafüggő is. 30 szãzalékos amúgy....
Kezdett habos lenni, lett is egy plötyi habréteg a tetején egy de az alja ugyanolyan folyós, nem lesz belőle hab, érte hamar rájöttem, a vajköpülésig nem mentem el.
Karamellhez szoktam tejszínt használni, de nem tudom, a habosabb rész nem rontja-e el....
Érdekelne más tapasztalata, de ma már kénytelen leszek felhasználni...
2023. jan. 19. 09:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!