Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Félig felvert tejszín felhaszn...

Félig felvert tejszín felhasználható karamellszósz készítéséhez?

Figyelt kérdés
Habnak nem verődött fel. Jó lesz karamellbe?

2023. jan. 18. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Ha szétválasztódott már csak vaj lehet.

De mártásba félig habként jó lesz.

2023. jan. 19. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Neeeeem!

Épp ez az, fel sem verődött. Nemhogy szétválasztódott volna.



Ez az a fajta habtejszín, ami szifonba való inkább és patron bele...

De sokszor tudtam már önmagában is felverni, de nem mindig. Ez most is a pakliban volt... Azt hiszem márkafüggő is. 30 szãzalékos amúgy....


Kezdett habos lenni, lett is egy plötyi habréteg a tetején egy de az alja ugyanolyan folyós, nem lesz belőle hab, érte hamar rájöttem, a vajköpülésig nem mentem el.


Karamellhez szoktam tejszínt használni, de nem tudom, a habosabb rész nem rontja-e el....


Érdekelne más tapasztalata, de ma már kénytelen leszek felhasználni...

2023. jan. 19. 09:23

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!