Süteményekbe eddig vajat használtam, de aranyárban van mostanában, még szinte akciósan is. Elég sokat sütök, helyettesíthetem a vajas rámával?
Szerintem próbáld ki, nekem/nekünk abszolút nem ízlik margarinnal, van aki meg észre sem veszi.
Nekem az a megoldás, hogy sokkal kevesebbet sütök, de akkor vajjal.
Van amelyik recept kevésbé lesz sikeres ha nem vajjal csinálod (tapasztalat), de a többségnél rendben lesz. Általában ízben van egy minimális különbség, de nem vészes, nem lesz rossz, csak minimálisan más.
Amúgy sokszor a vaj helyett a kókuszzsír is jól megteszi, tapasztalat. Megértem, ha ijesztőnek tűnik a vaj helyett teljesen kókuszzsírt használni, de én szoktam kísérletezni, és eddig mindig jó lett a végeredmény, de nyilván sütifüggő.
A margarin is, és a kokuszzsír is igen ártalmas az egészségre.
Én nem enném egyiket sem a helyedben.
Nálunk van olyan süti, amit margarinnal és van amit vajjal készítünk.
Ha havonta egyszer-kétszer megeszik a család egy adag margarint a sütiben az még nem a világ vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!