Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg ennyivel rosszabb...

Tényleg ennyivel rosszabb lenne ha más köret?

Figyelt kérdés

Spaghettit készítettem, Knorr-os porból, viszont csak utána vettem észre, hogy nincs otthon tészta. Ezért rizst főztem hozzá.

Viszont a gyerekem így nem ette meg, mert hogy a spaghettit csak tésztával lehet enni.

2023. jan. 10. 18:57
1 2 3
 11/26 Noren1989 ***** válasza:
90%
Muci, kóstoltad màr, h mit főztél?
2023. jan. 10. 20:25
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Nem rosszabb, csak a gyerek megszokta hogy spagettivel kapja.

Amúgy is van egy korszakuk, amikor ha lehetne, csak tésztát tésztával ennének.

Ha máskor is csinálsz neki rizzsel, lehet egy idő után megszereti.

2023. jan. 10. 20:43
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
Én sem enném meg rizzsel a bolognait.
2023. jan. 10. 20:59
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
Én rendszeresen csinálok ilyen rizses-szószos-húsos szmötyiket mindenféle verzióban. De ha engem valaki behergelne, hogy spagettit eszünk, majd elém tenné a rizst, nekem is félreállna a szám, mert nem arra készültem. Hát még egy gyerek hogy reagáljon akkor?
2023. jan. 10. 21:05
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
vegyétek már észre hogy trollkérdés. túl sokan jóindulatúak per naivak a kaja kategóriában
2023. jan. 10. 21:21
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

Spagettit valóban csak tészta formájában lehet enni... Szószt elvileg bármivel, de ha rizst készítesz hozzá, az már nem spagetti.

Egyébként minden spagetti tészta, de nem minden tészta spagetti. A rizs meg aztán végképp nem az.

2023. jan. 10. 22:07
 17/26 NTBS ***** válasza:
22%
Aki éhes megeszik mindent.
2023. jan. 11. 07:24
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

Nyugodtan hívjátok így, de a porból főzött cuccnak köze nincs a spagettihez - még akkor sem, ha spagetti tésztával!!! tálalod ;)

Mindegy, hiába magyarázzuk.

2023. jan. 11. 18:23
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a tésztát hívnák így, mert ha csak azt írom be a keresőbe, hogy spaghetti és rámegyek a képekre akkor mindegyik kép az olyan, hogy egy vörös húsos szósz van a tésztán. Ha csak tésztát jelentene, akkor simán tésztát is hozna be szósz nélkül ha rákeresek.
2023. jan. 11. 18:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
“A spagetti hosszú, vékony tésztaféle. Az olasz konyha tipikus étele. Sokféleképp felhasználható, népszerű és az egész nyugati kultúrában elterjedt. A spagetti az olasz spaghetto szó többes számából származik, amely a „spago” kicsinyítőképzős alakja. Jelentése: „vékony húr”. Wikipédia”
2023. jan. 11. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!