Hogyan süssek egy zöldséget ropogósra?
Figyelt kérdés
Eddig akárhogy csináltam akármilyen recept alapján, mindig puha és nem ropogós lett.2023. jan. 7. 20:09
1/8 anonim válasza:
Milyen zöldséget? Van amit lehetetlen.
2/8 A kérdező kommentje:
Már ott tartok hogy bármit, csak legyen végre ropogós.
2023. jan. 7. 20:39
3/8 anonim válasza:
Ne fagyasztott zokdseg legyen.
Vagjad ugy ahogy a kinaiak vagjak a zoldseget. Csikokban hosszan, es ne karikara
Sargarepat ajanlanam kezdesnek.
6/8 anonim válasza:
Friss zoldseg legyen. Forgasd alaposan olajba. Es rengeteg ideig kell sutni (tobb mint egy ora). Miutan elkeszult es nem nyers, kapcsolj legkeveresre.
Szinten segithet ha megforgatod sutes elott kemenyitoben. Elszivja a nedvesseget es hamarabb szárad tehát eopog
7/8 anonim válasza:
1-2 mm vastag szeleteket szoktam vágni krumpliból vagy céklából, és 170 fokos fritőzben 2-3 perc alatt megsütöm. A burgonyát a sárgától jóval sötétebbre... A cékla színváltozását kevésbé látni. Konyhai papírtörlőre borítom a gyors lecsöpögtetés után. Frissen fogyasztandó. Hűlés közben, a levegő páratartalmától bepuhulhat.
8/8 anonim válasza:
Air fryerben. Nem tom nekem eddig mindig bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!