Bevált őszibarack süti receptet írnátok? (olyat, ami két részből van összeragasztva és kristálycukorban megforgatva)
Megtennéd, hogy beszkenneled és átküldöd priviben?
Vagyunk hárman lányok, remélem, megbírkózunk vele.
Köszi szépen. Ha jövő hétvégén összejön, megcsináljuk (főleg ha a fiúk nem sírnak ki más sütit).
Csak vanília aromát kell majd vennünk hozzá.
Anyukád a "levelét" hogy csinálta?
Különben nem sokkal vagy idősebb tőlem, én is közelebb vagyok a 47-hez, mint a 46-hoz (a másik két lány a lányom, de együtt szoktunk sütni, mert minimum 6 személyre kell, és az már mennyiség)
Mégegyszer köszi!
Köszi, hogy még azzal is fáradtál, hogy felhívd anyukádat.
Hát a marcipán levél valószínűleg kimarad, mert rajtam kívül senki nem eszi meg a marcipánt.
Holnap nálunk is szavazás (csak mint szavazók), azután kert takarítás (falun lakunk és még elő kell készíteni a kertet az őszi szántáshoz)
A fiúk (a férjem és a 2 vőjelölt) inkább Rusei sapkákat szeretnének a jövő hétvégére, de azt tovább tart megcsinálni, mint amilyen gyorsan fogy (de nagyon finom)
Az unokád fiú vagy lány? Közel laknak? Jó dolog, hogy még a dédit is megismerhette. (az én nagymamám 10 éve halt meg, sokkal elnézőbb volt a dédunokákkal, mint az unokáival)
További jó hétvégét, és remélem bejön a választási reményetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!