Szerintem simán, csak valamivel kevesebb kell belőle, meg nem mindenki szereti az ízét (van olyan ember, aki megérzi).
2023. jan. 2. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
Lehet, meg szerintem van is olyan recept, ahol kifejezetten zsírral készítik.
2023. jan. 2. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
Igen.
2023. jan. 2. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
Igen, csak a margarin súlyát szorozd be 0,7-tel, annyi zsír kell.
2023. jan. 2. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
lehet de pocsék lesz az íze. Nemtom ki találta ki a zsírral való sütést meg főzést de kegyetlen egy ízlése lehetett, és még egészségtelen is.
2023. jan. 4. 03:50
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 A kérdező kommentje:
5-ös, te óriásit tévedsz. Tájékozódj!
2023. jan. 4. 07:25
7/14 anonim válasza:
Tájékozódtam megnyugodhatsz. Az ember így is elég telített zsírt fogyaszt anélkül is, hogy még ráadásul azzal is süssön, főzzön. A növényi zsiradékok mint pl. a növényi margarin fényévekkel egészségesebbek. Neked kéne inkább tájékozódni és nem pedig a nagyanyáink által tévesen állított tévhiteket szajkózni.
Tessék ahonnan indul a videó pont onnan kezdenek el beszélni erről pár percben:
Ötöske, heteske. A margarin lánykorában növényi olaj volt, és katalitikus hidrogénezéssel csinálnak belőle kenhető margarint úgy, hogy telítik a telítetlen kötéseket. Szóval a margarinban mesterségesen növelik a telített zsírsavak arányát. Annyira egészséges... Szóval a kérdező kérdésére, hogy használhat-e zsírt margarin helyett, nyilván jó válasz az, hogy nyugodtan használja. (Olyannyira tájékozott vagy, hogy teljesen el vagy tévedve sajnos...)
2023. jan. 9. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
Mielőtt pofázol te is hallgasd végig a hölgyet a videóba drágaság.
2023. jan. 9. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 Margit45 válasza:
Lassan 80 éves leszek, higgy nekem.
Sós, de édes süteményt is készíthetsz nyugodtan zsírral. Természetesen nem avas, büdös, lejárt szavatosságú bolti zsírral. Az isler, a linzer akkor lesz omlós pl, ha a vaj vagy margarin egy részét zsírral helyettesítem.
A sós sütik meg pláne omlósabbak lesznek, ha zsír is van bennük.
Még egy tanácsot fogadj el: az élesztős pogácsák frissen nagyon finomak, de másnap közel sem olyan jók. De ha egy kevés sütőport is teszel bele, másnap omlósabb, később ropogósabbak lesznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!