Miert csapodott ki a vaj?
Figyelt kérdés
A porcukrot es vajat ahogy ossze kevertem kicsapodott. Nem ertem hogy miert. A vajat kicsit elorebb kivettem a hutobol hogy puha legyen. Ez lehetett a baj?2023. jan. 1. 00:28
1/9 anonim válasza:
Tegyél hozzá még cukrot, kevés volt, hogy felvegye.
2/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy inkább még hideg maradt a vaj és így darabos maradt?
Porcukorral nem szokott kicsapódni.
3/9 anonim válasza:
Mennyi ideig keverted és mivel? Elég sokáig kell, a legjobb gépi habverő.
4/9 A kérdező kommentje:
Fakanallal kevertem es 2-3 kavaras utan egybol kicsapodott :( vaj is puha volt nem ertem tenyleg mi tortent 😅
2023. jan. 1. 19:18
5/9 anonim válasza:
a 2-3 kavarás rohadt kevés, főleg fakanállal.
Gépi habverő kell, előbb alacsony fokozat, apránként gyorsítani, legalább 10 perc.
Elvileg előbb a vajat magában kell habosítani, és utána hozzászitálni a porcukrot.
6/9 anonim válasza:
4-es Nem csapódott ki semmi, nem dolgoztad össze.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os De ki csapodott mert kis gombok keletkeztek benne es engedett let is
2023. jan. 2. 13:56
8/9 anonim válasza:
De két kavarás után ez természetes. Miért nem keverted tovább? Legalább negyedórát?
9/9 A kérdező kommentje:
Legkozelebb tovabb kavarom
2023. jan. 3. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!